DESPRE NOI

TOP BARBER'S este o școală de frizerie înființată de Dragoș Crăciun și Loredana Angelescu, ce a luat naștere din dorința de a educa o nouă generație de frizeri profesioniști, care să ajungă rapid la cel mai înalt nivel.

Prin materia predată și prin dedicarea trainerilor și instructorilor noștri, dorim să oferim cursanților o îmbinare perfectă între educație, disciplină în lucru și creativitate, pentru a forma o bază solidă pe care să-și clădească cariera.

Cursul de frizerie este structurat si gândit pentru a fi înțeles și parcurs într-un mod ușor, ce te va ajuta să-ți dezvolți atât abilitățile tehnice cât și de comunicare pentru a oferi clienților o experiență plăcută și să revină cu drag de fiecare dată.

CUNOAȘTE PROFESORII

DRAGOȘ CRĂCIUN - trainer - 

 "Am o experiență de 9 ani în domeniu și consideră că frizeria este una dintre cele mai frumoase meserii, deoarece ești liber să îți exprimi creativitatea și în același timp să te bucuri de un mediu curat și prietenos.

 De ce am decis să deschid această școală? Deoarece este destul de limpede că nivelul de educație în frizerie trebuie să crească pentru a ne bucura în continuare de respectul oferit de societate meseriei noastre. Cu alte cuvinte, îmi doresc ca studenții mei să fie mai mult decât "o persoană calificată", îmi doresc să vad disciplină, creativitate și ambiție.

 Astfel, inspirat din școlile americane de tradiție, am conceput un curs bogat în coținut, dar care să poată fi parcurs cu ușurință. Fie că dorești să te inițiezi în tainele frizeriei, fie că ai deja o diplomă dar vrei să continui să evoluezi...școala de frizerie TOP BARBERS este locul ideal. Hai alături de noi! "

Georgiana Ioniță - instructor -

"Am o experiență de 10 ani în domeniu, și calificări suplimentare în zona de styling și creație.  Am misiunea de a te ajuta să înțelegi tehnici de styling deosebite, care să îți pună în valoarea tunsorile. Pe lânga acestea, te voi ajuta să înțelegi cum funcționează o frizerie și cum să te pregătești pentru angajare. Hai alături de noi!"

Loredana Angelescu -business advisor-

"Am o experință de 20 de ani în administrarea afacerilor, din care 8 ani în industria Beauty. Rolul meu este de a te consilia si de a te ajuta să capeți cunoștințele necesare pentru a ajunge la nivelul următor, adică deținerea unei afaceri. 

Pe langă acestea, te voi ajuta să-ți dezvolti nu numai spiritul de business, ci și imaginea ta în industrie. Hai alături de noi!"